Duresta bestaat uit gedreven adviseurs en inspecteurs die verbonden worden door hun passie voor vastgoed. Met behulp van innovatieve oplossingen realiseren wij voor onze opdrachtgevers een gedegen onderbouwing voor alle stukken die benodigd zijn voor de verkoop, verhuur, ontwikkeling en verduurzaming van vastgoed.

Door gebruik te maken van efficiënte opnamemethodieken en slimme applicaties maken wij inzichtelijk hoe rendementen kunnen worden verhoogd, kosten kunnen worden bespaard en wordt voldaan aan wet- en regelgeving. Onze opdrachtgevers kunnen daardoor rekenen op objectieve en onafhankelijke inspecties, eerlijke en praktische adviezen en een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Wij leveren diensten aan zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers, van het opstellen van een individuele energie-index tot het leveren van diensten voor de verkoop van een gehele vastgoedportefeuille.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een onderwerp dat bij Duresta hoog op de agenda staat. Bij MVO gaat het erom in welke mate een onderneming een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Hoe kan, door een goede visie en een helder beleid, aan duurzaamheid worden gewerkt. MVO Nederland ondersteunt en stimuleert ondernemers met betrekking tot de implementatie van MVO maatregelen. Belangrijk uitgangspunt zijn de 3 P’s, People, Planet en Profit.

Duresta heeft het manifest van MVO Nederland onderschreven en is geregistreerd als partner van MVO Nederland. Wij hebben onze bedrijfsvoering zoveel mogelijk ingericht op basis van de MVO principes.

Afbeelding van 3 p's van MVO nederland over ons