Coronavirus

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus. De scholen en de kinderopvangcentra in heel Nederland gaan morgen niet open en de horeca en fitnesscentra moet direct de deuren sluiten. De maatregelen blijven in ieder geval van kracht tot 6 april 2020.

Welke maatregelen neemt Duresta op kantoor?

Wij hebben besloten alle afspraken op ons kantoor te annuleren en ons kantoor tot en met 6 april 2020 te sluiten. Al onze medewerkers zullen voor zover dat mogelijk is vanuit huis werkzaamheden uitvoeren. Wij zullen telefonisch gewoon bereikbaar zijn.

Welke maatregelen neemt Duresta bij het uitvoeren van inspecties?

Duresta volgt de aanbevelingen en adviezen van de overheid en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zoveel mogelijk op. Dit betekent dat wij de volgende maatregelen zullen nemen bij het uitvoeren van de inspecties:

  • De inspecteur belt aan en gebruikt hiervoor steeds een nieuw paar handschoenen.
  • De inspecteur zal tijdens de inspectie een mondkapje dragen.
  • De inspecteur zal geen handen schudden.
  • De inspecteur houdt tenminste een afstand aan van 1,5 m.
  • De inspecteur raakt tijdens de inspectie niets in de woning aan.
  • Indien de inspecteur klaar is met de inspectie zal hij dit aangeven, de woning verlaten de deur achter zich dicht doen.

Wat verwachten wij van u?

Waar wij ons best doen om eventueel besmettingsgevaar tot een minimum te beperken verwachten wij van u het volgende:

  • Houdt tenminste 1,5 m afstand van de inspecteur. U kunt de deur opendoen en gewoon op de bank gaan zitten. De inspecteur zal vervolgens de woning betreden en voornoemde richtlijnen opvolgen.
  • Indien u last heeft van symptomen zoals hoesten, neusverkoudheid, keelpijn, koorts en/of eventuele andere klachten die kunnen duiden op een verkoudheid of griep dient u de afspraak te annuleren.
  • Wij zullen de communicatie tijdens de inspectie zoveel mogelijk beperken. Wij verwachten ook van u dat u niet onnodig gaat communiceren met de inspecteur.

Wij hopen dat wij op voornoemde wijze onze werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren. Mocht u nog vragen hebben over het Coronavirus dan raden wij u aan het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. U kunt voor meer informatie ook terecht op de website van het RIVM.

Mocht u vanuit ons meer informatie willen ontvangen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 085 – 40 111 66. Dit kan eventueel ook via onze contactpagina.

Laatste nieuws

Laatste tweets

Twitter Sent An Error: Could not authenticate you.