Waarom een Floorplanner plattegrond?

Met een plattegrond geeft u potentiële kopers of huurders een goed beeld van de indeling van de aangeboden ruimte. Een van de voordelen van een Floorplanner is dat ook niet-bouwkundigen de plattegrond begrijpen.

Funda en andere huizensites zien de toegevoegde waarde in van een Floorplanner. Dit wordt dan ook beloond met een hogere ranking. Dit betekent dat uw woning eerder wordt opgemerkt zodat meer potentiële kopers of huurders de mogelijkheden die uw woning biedt zullen zien. Het spreekt voor zich dat de kans op een snellere verkoop of verhuur hierdoor toeneemt.

Voor het opstellen van een Floorplanner plattegrond zijn er 2 mogelijkheden. Er kan een Floorplanner vanaf een bruikbare bouwtekening worden opgesteld of er kan een Floorplanner worden opgesteld op basis van een ter plaatse uitgevoerde meting.

Floorplanner plattegrond met inmeting ter plaatse

Heeft u geen bouwtekening, is de bouwtekening niet meer actueel of twijfelt u aan de juistheid van de bouwtekening, dan kunnen onze specialisten de woning ter plaatse inmeten. Er wordt door de meetspecialist een schets gemaakt die later op kantoor wordt uitgewerkt in plattegrond. Deze optie is minder voordelig omdat een specialist ter plaatse langs moet komen, maar wel meer accuraat. In de meeste gevallen wordt voor deze optie gekozen in combinatie met een meetrapport NEN 2580. Bij een afname van een Floorplanner en een meetrapport NEN 2580 kunnen wij tevens een aantrekkelijk korting bieden.

Floorplanner plattegrond vanaf tekening

Een plattegrond laten opstellen vanaf een beschikbare bouwtekening is de meest voordelige optie. Hiervoor kunt u ons digitaal of per post een tekening aanleveren. Op basis van deze tekening kunnen wij een plattegrond maken.

Korting bij afname meerdere diensten

Indien u naast een Floorplanner plattegrond ook een meetrapport, puntentelling en/of energielabel afneemt kunnen wij u een aantrekkelijke korting aanbieden. Bel nu naar 085-4011166 en vraag naar de mogelijkheden.