EPA W energielabel aanvragen? Dat kan bij Duresta!

Duresta Real Estate Solutions is dé specialist voor nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten. Wij verzorgen alle berekeningen en rapportages die nodig zijn voor de aanvraag van de omgevingsvergunning, verkoop of verhuur. Onze gedreven adviseurs en inspecteurs zijn verbonden door hun passie voor vastgoed en met onze kennis en expertise realiseren wij alle stukken die jij nodig hebt voor verkoop, verhuur, verduurzaming, nieuwbouw en transformatie van vastgoed. Ook wanneer je een EPA W Energielabel wilt aanvragen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren diensten aan zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers en wanneer je ervoor kiest om meerdere diensten bij ons af te nemen, kunnen we een aantrekkelijke korting bieden. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Stijging WOZ-waarde

Duresta is er als jij een EPA W energielabel wilt aanvragen

Met een EPA W Energielabel krijg je inzicht in de energieprestatie van een woning of gebouw. Bij het opstellen van een energielabel worden ongeveer 150 woningkenmerken opgenomen, zoals installaties, aanwezigheid van isolatie en de maatvoering van vloeren, muren, ramen, panelen, deuren en daken. Het is belangrijk om aan de huidige wet- en regelgeving te voldoen en met de rapporten en metingen van Duresta zit dat goed. Wij werken met gecertificeerde inspecteurs en adviseurs en zijn als bedrijf gecertificeerd bij de SKW Certificatie. Wanneer je kiest voor het afnemen van meerdere diensten, profiteer je van verschillende voordelen van een totaalpakket. Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor het verkrijgen van meer informatie. 

Voor het aanvragen van een EPA W energielabel ben je bij ons aan het juiste adres

Het energielabel is een onderdeel van de puntentelling uit het woningwaarderingsstelsel. Hoe beter het energielabel, hoe meer punten er worden toegekend voor het berekenen van de maximaal redelijke huurprijs. Bij Duresta kun je ook terecht voor advies over het verbeteren van het energielabel en dus het puntentotaal. Bij het vaststellen van het EPA W Energielabel wordt gekeken naar de energiebehoefte, het primair energiegebruik en het aandeel hernieuwbare energie. Let wel op: voorlopige en definitieve energielabels die na 1 januari 2015 zijn afgegeven zijn niet toepasbaar in de puntentelling. Wil je een EPA W Energielabel aanvragen? Ben je nieuwgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel!