Duresta bestaat uit gedreven adviseurs en inspecteurs die verbonden worden door hun passie voor vastgoed. Met onze kennis en expertise realiseren wij voor onze opdrachtgevers alle stukken die nodig zijn voor de verkoop, verhuur, verduurzaming, nieuwbouw en transformatie van vastgoed.

Door gebruik te maken van efficiënte opnamemethodieken en slimme applicaties maken wij inzichtelijk hoe rendementen kunnen worden verhoogd, kosten kunnen worden bespaard en wordt voldaan aan wet- en regelgeving. Onze opdrachtgevers kunnen daardoor rekenen op objectieve en onafhankelijke inspecties, eerlijke en praktische adviezen en een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Wij leveren diensten aan zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 – 40 111 66.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een onderwerp dat bij Duresta hoog op de agenda staat. Bij MVO gaat het erom in welke mate een onderneming een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Hoe kan, door een goede visie en een helder beleid, aan duurzaamheid worden gewerkt. MVO Nederland ondersteunt en stimuleert ondernemers met betrekking tot de implementatie van MVO maatregelen. Belangrijk uitgangspunt zijn de 3 P’s, People, Planet en Profit.

Duresta heeft het manifest van MVO Nederland onderschreven en is geregistreerd als partner van MVO Nederland. Wij hebben onze bedrijfsvoering zoveel mogelijk ingericht op basis van de MVO principes.

Afbeelding van 3 p's van MVO nederland over ons