Vraag hier je EPA U energielabel aan

Bij Duresta ben je aan het juiste adres als je een EPA U Energielabel wilt aanvragen. Profiteer van de zekerheid van een gecertificeerd adviesbureau . Wij zijn dé specialist voor nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten. Er zijn meerdere redenen waarom u voor ons kiest:

  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • Wij hanteren scherpe prijzen
  • Wij werken door heel Nederland
  • Wij zijn als bedrijf gecertificeerd bij SKW Certificate
  • Onze specialisten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van QBIS en/of NRVT
  • Wij hanteren gereduceerde tarieven voor zakelijke opdrachtgevers

Onze gedreven adviseurs en inspecteurs worden verbonden door hun passie voor vastgoed en met onze kennis en expertise realiseren wij voor onze opdrachtgevers alle stukken die nodig zijn voor de verkoop, verhuur, verduurzaming, nieuwbouw en transformatie van vastgoed. Onze efficiënte opnamemethodieken en slimme applicaties maken inzichtelijk hoe rendementen kunnen worden verhoogd, kosten kunnen worden bespaard en wordt voldaan aan de huidige wet- en regelgeving. Je kunt bij ons terecht voor verschillende diensten, waaronder het bepalen van het EPA U Energielabel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Stijging WOZ-waarde

UPA U energielabel nodig? Duresta is er voor je!

Voor het aanvragen van een EPA U Energielabel zit je bij Duresta goed. Het EPA U Energielabel is het energielabel voor allerlei soorten gebouwen die geen woonbestemming hebben, zoals winkels, scholen, ziekenhuizen en kantoren. Om aan alle wet- en regelgeving te voldoen is het belangrijk om het energielabel goed op orde te hebben. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op objectieve en onafhankelijke inspecties, eerlijke en praktische adviezen en een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Mocht je interesse hebben in meerdere diensten van Duresta, dan kunnen wij een aantrekkelijk totaalpakket bieden. Neem voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte contact met ons op. Tot snel!

Als jij een EPA U energielabel wilt aanvragen, zit je bij Duresta goed

Huurders en investeerders kiezen steeds vaker voor energiezuinige bedrijfspanden. Met een energielabel voor een bedrijfspand kun je aantonen hoe energiezuinig het pand is en hierdoor zal het pand gemakkelijker te verhuren zijn en meer waardevast zijn. Daarnaast wordt er vanaf 1 januari 2015 een boete opgelegd indien bij verkoop of verhuur geen energielabel aanwezig is, dus het is erg belangrijk om deze op orde te hebben. Bij nieuwbouw gelden nog andere regels: daar moet het EPA U Energielabel aanvragen gebeuren vóór de oplevering van het bedrijfspand en deze moet worden opgesteld met de detailmethode. Wil je meer informatie over het EPA U Energielabel en wat Duresta hierin voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel.