Verbeteradvies energielabel en/of puntentelling

Met een verbeteradvies wordt met een aantal maatregelenpakketten inzichtelijk gemaakt hoe u een beter energielabel  en/of meer punten in de puntentelling kunt realiseren. Per maatregelenpakket staat vermeld wat de nieuwe energielabelklasse en het nieuwe puntentotaal wordt. Daarnaast wordt per maatregelenpakket vermeld hoeveel punten er volgens het puntensysteem van het woningwaarderingsstelsel aan de betreffende woning kunnen worden toegekend.

Wij zoeken voor het verbeteradvies altijd naar de meest geschikte combinaties van maatregelen. Op deze manier kunt u de woning met een zo rendabel mogelijke investering verbeteren. Indien u al weet welke maatregelen u wilt realiseren kunnen wij dit berekenen en opnemen in de resultaten.

Verbeteradvies puntentelling Wet betaalbare huur

Indien een huurwoning na 1-7-2024 verhuurd gaat worden is het belangrijk om te weten hoeveel punten dan worden behaald. Mocht een woning onvoldoende punten halen voor verhuur in de liberale huursector dan kan de woning worden gerenoveerd. Wij kunnen nu al berekenen welke maatregelen uitgevoerd moeten worden om de woning veilig te verhuren na 1-7-2024. Op deze manier heeft u zekerheid dat de investeringen optimaal worden benut.

Waarom een verbeteradvies?

  • Een verbeteradvies maakt inzichtelijk met welke maatregelen uw woning een hoger energielabel kan behalen.
  • Een verbeteradvies maakt inzichtelijk met welke maatregelen uw woning energiezuiniger en comfortabeler kan worden gemaakt.
  • Een verbeteradvies maakt inzichtelijk welke woonvoorzieningen moeten worden toegevoegd voor het behalen van meer punten in de puntentelling. Hierbij wordt o.a.  gekeken naar de indeling, voorzieningen in de keuken, voorzieningen in de badkamer, parkeerplaatsen, gemeenschappelijke ruimten en gemeenschappelijke buitenruimten.

Verschil verbeteradvies en maatwerkadvies

Het verbeteradvies is door Duresta ontwikkeld vanuit de behoefte uit de markt. Onze opdrachtgevers hadden behoefte aan een korte rapportage waarin per maatregelenpakket de beste opties zouden worden weergegeven. Het resultaat is een rapportage waarin per maatregelenpakket duidelijk en overzichtelijk wordt gespecificeerd welke materialen, merken en types moeten worden toegepast.

Het standaard maatwerkadvies dat in de markt wordt aangeboden betreft een uitgebreid rapport met veelal standaardteksten, tabellen en grafieken. Voor het maatwerkadvies wordt vaak gebruik gemaakt van de standaardtemplate die door de softwareleveranciers beschikbaar wordt gesteld.

Korting bij afname meerdere diensten

Indien u naast een verbeteradvies ook een puntentelling, meetrapport, energielabel en/of een Floorplanner plattegrond afneemt kunnen wij u een aantrekkelijke korting aanbieden. Bel nu naar 085-4011166 en vraag naar de mogelijkheden.